Бултекс 99 ЕООД е компания, специализирана в производството на работно и защитно облекло. Фирмата се занимава също с внос и търговия с предпазни екипировки, както и лични предпазни средства. Техните продукти спомагат за създаването на здравословни и безопасни условия за работа, като се грижат да предпазват работещите от вредните въздействия на работната и околната среда.

След като Рекламна агенция Медия Дизайн изпълни за Бултекс 99 светещи обемни букви лице от плексиглас и страници от алуминий, от компанията ни повериха и изработката на рекламен тотем.

Рекламен тотем за Бултекс 99

За Бултекс 99, Рекламна агенция Медия Дизайн изпълни проект за двустранен светещ тотем. Интересното е, че бяха изработени два вида табели, които да обособят конструкцията. Първата табела е с 3D ефект и е създадена изцяло от плексиглас, като апликираните графики с логото на фирмата са изрязани от 3M фолио. Вторият вид табела e изработен от алуминиеви профили, плексиглас и блокиращо светлината фолио.

Реклама, която не може да бъде подмината

Рекламните тотеми са отлично средство да промотирате своя бизнес. Подходящи са както за вътрешна, така и за външна реклама. Благодарение на внушителните си размери, те няма как да останат незабелязани. Нашият богат опит ни помага с годините да създаваме все по-атрактивни и нестандартни проекти за рекламни изделия. Най-често ги създаваме осветени, така те успяват да вършат работата си дори и през нощта. Това на практика осигурява една трайна, 24-часова реклама.


Клиент:  Бултекс 99


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив