Компания Фриго-Хим ЕООД е създадена през 2002 година, като следващ етап в утвърждаването си в бранша. Основна дейност на фирмата се реализира във внос, износ и търговия на едро и дребно на консумативи и компоненти за хладилна, климатична и авто-климатична техника. В следствие на добрата пазарна реализация и подкрепата на производителите, от Фриго-Хим реализират доставки и за партньори извън рамките на страната. Имат складова база в градовете Пловдив, Бургас и Варна.

Двустранен светещ тотем

От Фриго-Хим се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на двустранен светещ тотем. Светещите и несветещи тотеми се изработват с метална носеща конструкция, която е издръжлива и трайна. Използват се профили от неръждавейка, така рекламното изделие няма нужда от поддръжка и Ви гарантира спокойствие за в бъдеще. Освен здрави, този тип рекламни изделия са изключително практични за почти всеки бизнес. Независимо какво рекламно послание отправят (промоционални стоки или услуги, указване на посока и/или местоположение), тотемите се забелязват отдалеч, тъй като средната им големина е между 3 и 6 метра. Масово се произвеждат светещи, за да не губят рекламния си ефект дори през нощта.

Достъпно и енергоспестяващо LED осветление

За осветяването на рекламния тотем за фирма Фриго-Хим се доверихме на корейската компания G.O.Q LED. Според разхода на електричество, светодиодното осветление се оказва най-икономично и освен това е и най-безопасно. Няма опасност от възникване на внезапни пожари. Рекламните тотеми осветени със светодиоди спестяват до 85% електроенергия, в сравнение с луминесцентните лампи. Това понижава сметките за ток приблизително до 8 пъти.


Клиент:  Фриго-Хим ЕООД


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив