Повече от 25 години фирма Еридан-М произвежда широка гама продукти за обзавеждане на прозорци – от дограма до всички видове щори или пердета. От ръководството на компанията се свързаха с Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и инсталацията на рекламен двустранен тотем.

Двустранен тотем Еридан – М

Рекламният тотем, който изработихме за фирма Еридан-М представлява конструкция от две светещи табели с винил, монтирани на стабилен постамент, облечен с еталбонд. Винаги използваме качествени винилни платна на най-реномирания производител в бранша – 3M, като този случай не прави изключение.

Създадохме го двустранен по желание на клиента, а и за да бъде максимално видим и полезен, каквато е и целта на рекламните тотеми. Този вид изделия се изработват така, че да издържат на въздействието на дъжд, сняг и вятър. За външна реклама като тази, Рекламна агенция Медия Дизайн използва качествени материали с отлична здравина и устойчивост.

Енергоспестяващо и ефективно LED осветление

За да привличат вниманието на минувачите, осветихме двустранния тотем с LED модули на корейската компания G.O.Q. LED. Те са доказано трайни, икономични и безопасни. Така осветено, рекламното изделие освен да впечатлява с елегантната си визия, ще бъде видимо дори през нощта.


Клиент:  Еридан – М


Дата:  Август 2019


Гаранция:  3 години


Град:  Пловдив