СИ ЕМ ЕЛ България АД (CML Bulgaria) оперира от 2012 г. като официален дилър на английската марка земекопна, строителна и пътна техника JCB. Предлага широка гама съвременни специализирани машини като багери, товарачи, валяци, мотокари и дизелови генератори. Компанията се доказа като един от лидерите в сектора за страната, отличена с множество награди от JCB.

За базата на CML Bulgaria в Плевен, изработихме следните изделия за външна реклама – светеща табела и рекламен тотем.

Указателен тотем JCB се откроява на фона на натоварената пътна обстановка

Атрактивеният тотем не остава незабелязана локацията на базата на CML Bulgaria и насочва клиентите. Изработихме го двустранен, за да се вижда и от двете посоки на движение. Състои се от пет двустранни табели от еталбонд в жълт цвят, в съответствие с фирмената идентичност. На тях за изброени основните дейности, името на компанията и бранда JCB като надписи от черно 3M фолио. Табелите са монтирани към стабилна метална конструкция за устойчивост и дълготрайност на рекламата. Заедно с останалите рекламни изделия за брандиране на обекта, се получи завършена и представителна визия, отговаряща на престижа и имиджа на компанията.


Вижте също: Брандиране на офис JCB CML Bulgaria във Варна


Защо Еталбонд?

Еталбондът придава елегантност и здравина на табелите. Предпочита се за индустриални райони, заради това, че не изисква поддръжка и носи на прах и мръсотия, пожароустойчив е и лесен за инсталация дори на трудни за достъп места. Предлага се в разнообразни цветове и с него могат да се правят облицовки и фризове. Добре се комбинира с други рекламни елементи като обемни букви от плексиглас и релефни букви, графики и стикери от фолио.

И Вие искате впечатляваща реклама с Еталбонд? Потърсете ни за съдействие, ние имаме нужния опит и специалисти, за да създадем неповторима визия за Вашия бизнес.


Клиент: CML Bulgaria


Дата: Ноември 2022


Гаранция: 3 години


Град: Плевен