Хотел Jagerhof е елегантен и уютен. Разполага с просторни общи части, модерен лоби бар, уютен ресторант и фоайе със свободен достъп до компютри. Може да намерите всичко необходимо за вашия престой по работа или почивка. От ръководството на хотела повериха цялостното брандиране на обекта на Рекламна агенция Медия Дизайн. Изпълнихме за тях много проекти, като създадохме дори дизайнерски лампи за ключови места в хотела. Едно от изработените изделия е и тази светеща табела.

Двустранно светеща табела за Хотел Jägerhof

Рекламна агенция Медия Дизайн създаде светлинна реклама за Хотел Jagerhof, която нашият екип монтира на метална конструкция, създавайки ефекта на рекламен тотем. Тази конструкция бе там още при предишния собственик на имота и инсталирането на светещо рекламно изделие бе един креативен начин тя да се обособи.

Рекламното изделие е изработено със специално проектирани и патентовани профили от алуминий и лице от плексиглас. Алуминият не корозира, което удължава живота на рекламното изделие многократно. В повечето случаи, този вид реклами издължат над 10 години. А, комбинацията от качествен плексиглас и 3M фолио винаги дава отличен резултат както за светене, така и откъм трайност.

Светлинна реклама със съвременно осветление

В последните години LED осветлението се доказа на пазара като по-икономично, безопасно и ефективно спрямо обикновените луминесцентни лампи. По проекта за светеща табела на Jägerhof използвахме утвърдената в бранша корейска компания G.O.Q LED. Техните светодиодни модули са с доказана издръжливост, сила на светене и 4-годишна гаранция.


Клиент:  Хотел Jägerhof


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив