Магазин Фреш Маркет Галакси се намира в град Карлово. Предлага богат асортимент от свежи плодове и зеленчуци, здравословни храни и напитки. Освен пакетирани, плодовите и зеленчукови салати се продават и на килограм. Ще може да се насладите и на така любимите на всички, натурални и прясно изцедени сокове. От ръководството се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещ рекламен тотем, който да обозначава входа на обекта.

Двустранен светещ тотем

За магазин Фреш Маркет Галакси изпълнихме проект по създаването на рекламен тотем. Изработеното изделие е двустранно и поставено на подходящо място, така че да привлича вниманието на минувачите. Металната носеща конструкция е здрава и устойчива на въздействието на дъжд, сняг и вятър. Работим с качествени материали с отлична трайност за години напред.

За да се забелязва дори и през тъмните часове на денонощието, осветихме рекламния тотем на Фреш Маркет Галакси със светодиодни модули. За пореден път се доверихме на корейския производител G.O.Q LED. LED осветлението е гарантирано по-безопасно и трайно спрямо обикновените луминесцентни лампи. Освен това светодиодите спестяват до 85% електроенергия.

Внушителна и ефективна реклама, която не може да се подмине

Височината на рекламните тотеми обикновено варира от 3 до 6 метра. В почти 100% от случаите, Рекламна агенция Медия Дизайн ги произвежда светещи. Получените изделия успешно промотират стоки и услуги, посочват местоположение и ориентират ясно отдалеч, дори и през нощта. Такъв тип реклама носи бързи положителни резултати и спомага бранда Ви да бъде разпознаваем.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с професионалисти с дългогодишен опит, които имат нужните умения и знания да създадат здрави и красиви, полезни за Вашия бизнес рекламни изделия.


Клиент:  Fresh Market Galaxy


Дата:  Август 2020


Гаранция: 5 години


Град: Карлово