Елегантна табела с винил, идеaлна за презентиране на продукти и промоции – Деком Пловдив

Освен че брандирахме магазина на търговска верига Деком Пловдив с атрактивни светещи букви върху облицовка от еталбонд, поставихме и ефектна винилна табела. Изработена е със специализира алуминиев профил, който изглежда елегантно и същевременно изпъва винилното платно максимално, като придава на табелата перфектен вид. Предназначението на тази рекламна табела е да промотира или презентира продукти на търговската верига за електроника. Избрахме този вид външна реклама заради необходимостта от честа смяна на актуалните промоции.

Профилът е така изработен, че позволява многократно отваряне и затваряне, както и последваща лесна подмяна на рекламните винили.С помощта на специални клипсове, заложени в алуминиевия профил, винилът се защипва и изпъва, а след това се затварят и външните капачета. Без много усилия, клиентите могат да подменят своите реклами и да акцентират върху желаните продукти.Освен със своята функционалност, табелата за Деком Пловдив се отличава със стилна визия и здравина.

С прахово боядисания профил в черно, табелата пасва изцяло на екстериора на магазина, като изпъква само рекламата на продукта.
Повече от 4 години табелата на Деком Пловдив не е променила добрия си външен вид и е все така актуална. На практика, животът на тази реклама е много по-дълъг от гаранционния период. Една напълно поносима инвестиция, която се възвръща многократно.


Клиент:  Dekom


Дата:  Юни 2013


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив