Спортен комплекс Сила се сдоби с атрактивни декоративни елементи за стени

Рекламна агенция Медия Дизайн украси интериора с декоративни елементи за стени на партерния етаж в спортен комплекс Сила, Пловдив. Изработихме и поставихме декоративни елементи от бонд, монтирани на стената, до стълбището. Те са под формата на човешки фигури, които спортуват- сякаш тичат по стълбите към спортните зали на комплекса.

С помощта на този функционален и добре изглеждащ композитен материал можем да изработим разнообразни декоративни елементи за спортният център. Лесен е за поддръжка, пожароустойчив и предлага богат избор от цветове. За още по-атрактивни и оригинални идеи, можем да добавим и 3M фолио, така че да се получат впечатляващи стенни декорации.

Поставените от нас елементи от бонд в спортния комплекс чудесно отразяват сферата му на дейност и си кореспондират изключително добре с обстановката. Предават посланието си невербално, но ясно и атрактивно на всеки, който мине покрай тях. Привлекателните рекламни и маркетингови елементи за стени, под формата на спортуващи хора се вписаха идеално в модерния и актуален интериорен дизайн на комплекс Сила. Те подчертават свежия стил и приятна атмосфера, които излъчва цялостната обстановка на спортния комплекс.


Клиент:  Комплекс С.И.Л.А


Дата:  Юли 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив