Фирма АИБО-С ЕООД разработва и произвежда висококачествени добавки за течни горива и мототечности вече 19 години. Компанията заема водеща позиция на българския пазар в този сектор, като успява да наложи собствена марка добавки – Хелиос / Helios. Мисията на фирмата е създаване на продукти, които щадят атмосферата, подобряват качеството на горивата, респективно експлоатацията на автомобилите и отговарят на изискванията на клиентите.

Ръководството на АИБО-С се обърна към екипа на Медия Дизайн за дизайна на етикетите на цялата гама продукти – горивни добавки и мототечности. За този отговорен проект се погрижиха от Отдела за Дизайн и проектиране. Изработката на продуктовия дизайн е комплексен процес, който бе съобразен със спецификата на бизнеса на клиента.

Разпознаваемост и стил – продуктите Хелиос

Новият дизайн на етикетите на продуктите с марка Helios спомогна за доброто им анонсиране. Те са информативни и разпознаваеми – само с един поглед става ясно какво съдържа опаковката. Графичното и стилистично оформление на етикетите, с подходящи изображения и шрифтове създава атрактивната визия на продуктите. Цялостната концепция е пренесена върху различните типове опаковки, така че да подхожда на всяка една от тях.

С помощта на привлекателните опаковки се постига отлично представяне на марката и компанията-производител. Другото основно послание на опаковката и етикета е „да продават“ продукта. Тези основни маркетингови цели са неизменна част от дизайна. Опирайки се богатия си опит и познания, дизайнерите направиха модерни и впечатляващи етикети за марката добавки за течни горива Хелиос. Дизайнът изцяло отговори на изискванията на клиентите и те останаха удовлетворени от крайния резултат.


Клиент:  АИБО-С ЕООД


Дата:  Ноември 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив