Ние от рекламна агенция Медия Дизайн изработихме дизайн на каталог за Хебър ЕАД.

Фирма Хебър ЕАД се развива успешно в индустрията – производство на дълбоко замразени хлебни изделия повече от 10 години. Компанията е предпочитан партньор от много дистрибутори и търговци на едро в страната и региона. Предлага замразени хлебчета, произведени изцяло от натурални съставки, за да гарантира на своите клиенти традиционен вкус на домашно приготвен хляб. Разполага с широк асортимент от замразени хлебни изделия: хляб, кайзер земел, хлебчета, чабата, багети, специални хлебчета и други.

Дизайн на изискан каталог за Хебър ЕАД

Изработихме луксозен дизайн на каталог с предлаганите от фирма Хебър ЕАД хляб и хлебни изделия. Дизайнът на каталога бе изцяло съобразен със спецификата на продуктите. Снимките на всички видове хлебчета са специално заснети и обработени от Медия Дизайн за този проект. Продуктите са подредени по раздели за удобство при презентирането им. Под всеки от тях е поставен уникален продуктов код, име и икони, които дават информация за дистрибуцията, теглото и начина на приготвяне.

Всички страници на продуктовия каталог са от плътен картон и са прикачени на метални рингове с възможност за добавяне на нови страници. За да изглежда още по-изискано, каталогът е с каширана твърда корица с пълноцветен печат и гланц ламинат. В каталога на Хебър ЕАД е отпечатано и кратко представяне на компанията, а на гърба на корицата и в долната част на всяка страница са публикувани контактните данни на фирмата.

С помощта на това печатно изделие информацията за продуктите е поднесена едновременно по елегантен и лесен за възприемане начин.


Клиент:  Хебър ЕАД


Дата:  Май 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив