Всеки продукт може да се представи по подходящ начин, така че да отговаря на стила и имиджа на фирмата. Така опаковката става разпознаваема за широк кръг от потребители и се асоциира с компанията и нейните фирмени знаци.

Практична кутия за авто аксесоари с атрактивен дизайн

Съобразно дейността и целите на фирма AutoPro, нашите дизайнери създадоха подходящ елегантен дизайн на опаковка за авто аксесоари. Кутията е достатъчно илюстративна и информативна, така че клиентите да получат ясна представа за продукта само с един поглед. Логото на компанията е разположено от всички страни на кутията, като ефектен рекламен елемент, подпомагащ добрия имидж. Дизайнът включва и ефектна илюстрация на предлагания продукт, която също привлича внимание. Към опаковката за авто аксесоарите е включено и ръководство с описание на техниките за работа с продукта. Вътрешността на кутията за AutoPro е подходящо разпределена, така че ксеноновият автокит да бъде обезопасен при пренасяне. Върху вътрешната част на капака на кутията е отпечатана демонстрационна схема, която да бъде в помощ за клиента. Всички тези предимства на създадения от нас дизайн на опаковка, правят кутията изключително практична.

Луксозно изпълнение на отлична цена

Освен елегантният и атрактивен дизайн на опаковка за AutoPro, от голямо значение са и материалите за изпълнение на проекта. Тъй като опаковката е лицето не само на продукта, а и на компанията, тя трябва да отразява качеството и надеждността и на двете. Затова кутията за авто аксесоари е изработена с висококачествена хартия с ефектна текстура и гланц. Това луксозно изпълнение на кутията въздейства на клиента, като създава усещане за качествен продукт и предразполага към продажба.

Благодарение на опита ни в изработката на рекламни материали и опаковки, успяваме да предложим най-доброто решение за дизайн и печат на отлична цена. Така дори и луксозните рекламни материали, като кутията за ксенонов автокит, са изгодни за клиентите.


Клиент:  AutoPro


Дата:  Април 2010


Гаранция: