Уютният и сгушен в гъстите гори на Родопите Еко Хотел Здравец е вече лесно забележим и от разстояние. Благодарение на специално изработените обемни букви с LED осветление от корейските лидери в производството на светодиоди за табели и букви, а именно G.O.Q. LED.

Със своята близост до втория по големина град в България – Пловдив, хотелът се превръща в много привлекателна дестинация. С възможност за тиймбилдинг, конферентни услуги, ски писти, езда, релакс и здраве, Еко хотел Здравец е мечтано място както през зимата, така и през лятото.

Светещи обемни букви в сърцето на Родопите – Еко Хотел Здравец

Рекламният надпис на хотела представлява висококачествени светодиодни обемни букви от плексиглас, които се отличават с дълготрайност. Именно G.O.Q. LED технологията спомага за дългия им живот, както и за тяхната висока ефективност – до 85% икономия на електричество. Надписът на планинския хотел е поставен директно върху фасадата на сградата. Блокаут фолио на страниците на буквите спомага за концентрирано осветяване (само напред) в нощните часове.

Буквите от плексиглас осветяват Еко Хотел Здравец вече повече от десетилетие, ясно доказателство за тяхното качество и трайност.


Клиент:  Еко Хотел Здравец


Дата:  Март 2007


Гаранция: 3 години


Град: хижа Здравец, Родопи