Дизайн на лого за зъботехническа лаборатория Ка Дент

Дизайн на ефектно лого в приятни цветове

Първото нещо, което клиентите забелязват, когато се запознават с даден бизнес, е логото на фирмата. Затова то трябва да „говори” за дейността на компанията и да се асоциира с нея. Следвайки този прост принцип, нашият дизайнер създаде логото на зъботехническа лаборатория Ka Dent.

От пръв поглед прави впечатление изчистения шрифт и атрактивния червен цвят на името на лабораторията. Надписът “laboratory” е леко приглушен в по-неутралния бял цвят. Разбира се, за да не се губи важността му, е поставен в светлосив правоъгълник. Няма някакви специални графични елементи, които да подсказват заниманието на фирмата, но те не са и необходими. Така използваните цветове и шрифт в дизайна на логото са достатъчни, за да се направи асоциация, че става дума за лого на лаборатория.

Логото на Ka Dent е подходящо за поставяне върху всякакви рекламни материали, като визитки, рекламно фолио, брошури. Отлично стилизираното лого на лабораторията ни даде възможността да изработим за Ka Dent и елегантна външна реклама – обемни букви.


Клиент:  Ka Dent


Дата:  Април 2010


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив