Клиент: Торти Чочко 

Дата: август 2017

Гаранция: 5 години

Вид: Обемни букви от плексиглас

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Карлово

Торти Чочко са дългогодишен клиент на рекламна агенция Медия Дизайн. Доверявали са се на нашите услуги, както за външна и печатна реклама, така и за изработката на фирмения им уебсайт.

Черна еталбондова табела Торти Чочко с атрактивен дизайн

Изработихме и поставихме еталбондова табела Торти Чочко в черно, върху която са монтирани светещи обемни букви от плексиглас. Под тях апликирахме ефектна рисунка, изобразяваща торта, както и надписи от фолио на . Получи се многокомпонентна и стилна външна реклама, която няма как да остане незабелязана.

Обемни букви „Торти Чочко“ са изработени изцяло от плексиглас  в цвят бял опал за лицето и черен за страниците. Плексигласът се характеризира с гъвкавост при оформяне на детайли, лесна поддръжка и устойчивост, гарантиращи за безупречния вид на буквите в бъдеще. Върху лицевата им част е апликирано фолио на 3М за светещи реклами в ярки цветове, изпъкващи на черния фон.

Изображението на триетажна торта е „нарисувано“ изцяло с помощта на фолио в сребрист цвят. Идеята за направата му е креативна и несъмнено подсилва невербалната комуникация на табелата. Надписите „Кафе“ и „Пак там“ са от фолио за режещи плотери в бяло, за да бъдат лесно четими.

Обемните букви върху еталбондова табела Торти Чочко са осветени със светодиоди G.O.Q. LED. Енергийната ефективност на корейските диоди и издръжливостта им определят гаранцията живот на буквите, респективно на цялото съоръжение до 5 години.

Със своя интересен дизайн и композиция от елементи, табелата привлича вниманието и обозначава ясно заведението, предлагащо тортите на Чочко.