Еурокатена ООД е една от водещите фирми в България за търговия с автомобилни гуми. Сред марките продукти, които предлага, са: Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Pirelli и други. За обновения си сервиз за гуми, намиращ се на бул. „България“ 6А в Пловдив, фирмата ни възложи да изработим всички външни реклами. Рекламните надписи на най-търсените марки автомобилни гуми, трябваше да се разположат над всеки гараж на сервиза.

Елегантни обемни лога от плексиглас с LED осветление за Еурокатена в град Пловдив

Изпълнихме този проект, изработвайки обемни букви от плексиглас. Те са най-масово използваният вариант за светещи букви с по-малки размери. В случая са много подходящи за логата на Continental, Michelin, Pirelli, Goodyear и Dunlop, които имат доста детайли и по-неправилни линии. А плексигласът позволява изпълнението на по-специфични форми. Другото предимство е отличният вид на светещите букви. Те изглеждат като излети, благодарение на прецизната изработка на нашите опитни специалисти.

При изработка на обемни букви, осветлението на рекламните надписи е светодиодно. Използвали сме LED модули на водещата компания в този бранш – G.O.Q. LED. В ежедневната си работа сме изпитали техните характеристики, а това ни позволява да гарантираме качеството им. Даваме 3 години гаранция на светещите букви с LED осветление на G.O.Q. LED.


Клиент:  Eurocatena


Дата:  Март 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив