От Медия Дизайн се погрижихме за рекламата на ресторанта като изработихме реклама в Пловдив обемни букви от плексиглас.

Ресторант Рибарника е едно от топ заведенията за морски дарове в град Пловдив. Вече няколко поредни години, ресторантът предоставя възможност както на жителите, така и на посетителите на града да се насладят на пресни и вкусно приготвени морски деликатеси. Ресторантът е обзаведен в типичен средиземноморски стил, който допълва прекрасната кухня.

Висококачествен плексиглас за ефектна и дълготрайна реклама

Качеството на рекламата е в избора на материали, а ефектът се крие в оригиналната ѝ изработка. Обемните букви са изработени в комбинация от черен и червен плексиглас, като специфичното при тях е, че страниците са изпълнени от черен плексиглас, а лицето от червен.

Черните страници изпълняват функцията на блок-аут фолио, като не позволяват на светлината да проникне през тях. Това осигурява категорично и насочено напред осветяване на рекламната инсталация.
Акцентът на рекламата е в така популярното оръжие на бога на морето Тритон – тризъбеца. Двата декоративни елемента са изпълнени от син плексиглас и са позиционирани от двете страни на обемните букви. Всички елементи са монтирани на здрава и устойчива метална конструкция, която е извита в лека дъга, с цел по-ефектно представяне на рекламата.

За да бъде една рекламна инсталация също толкова впечатляваща вечер, колкото и през деня, са нужни високачествени и дълготрайни LED диоди. Точно това качество предоставят и светодиодните модули на корейската компания G.O.Q. LED. Те са разработени с вграден чип на Samsung и осигуряват и равномерно осветяване на рекламната инсталация за дълъг период от време.

Независимо от предназначението и вида на рекламната инсталация, изпълнена по този начин, тя гарантира дълготрайно и качествено анонсиране на рекламната визия или послание.


Клиент:  Ресторант Рибарника


Дата:  Септември 2013


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив