Бар Temple се намира в сърцето на Пловдив, точно на главната пешеходна улица. Там можете да се насладите на повече от 60 вида различни бири, включително и Guinness. За почитателите на вкусното мезе, от заведението предлагат също и тапас – най-различни разядки, подходящи за различните напитки.

От ръководството на Бар Temple се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на светеща табела, която да посреща посетителите.

Ефектна светеща табела за Бар Temple, Пловдив

Към всеки възложен проект подхождаме индивидуално. Това и бе причината заданието за светлинна реклама от плексиглас за Temple Bar да се отличи така ярко. Табелата е облепена с Block-out фолио на 3M, което не пропуска светлината, а надписите са от фрезован прозрачен плексиглас. По този начин, само те светят и създават така ефектната визия на рекламното изделие.

За осветяването използвахме светодиоди от корейският производител G.O.Q LED, тъй като тези модули са доказано трайни, устойчиви и безопасни.

Не просто табела, а Вашата табела!

В наши дни, хората използват масово табели за реклама на своя бизнес. Те са се превърнали в задължителен елемент при брандиране на обекти. Това означава, че един от начините да се отличите е да създадете своята по уникален и запомнящ се начин.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с професионалисти с дългогодишен опит, с които може да стартирате своя проект и да бъдете сигурни, че ще бъде завършен докрай, и то в срок! Не само това, за нас е важно полученото рекламно изделие да Ви служи години наред. Затова използваме качествени и здрави материали и даваме от 3 до 5 години гаранция на произведените табели.


Клиент:  Бар Temple


Дата:  Август 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив