Ресторант Прованс се намира в туристическия център на град Хисаря. Освен с красива градина, апетитна кухня и уютна атмосфера, вече посетителите на ресторанта биват посрещнати и с ефектна табела.

Ефектна табела с вградени букви – Ресторант Provence

Рекламна агенция Медия Дизайн създаде табела с вградени букви тип „сандвич“ за ресторант Прованс. Фини и елегантни, буквите се открояват ясно. Една от особеностите им е, че при изработката се комбинират два материала. Така финалният продукт е с предимствата и на двата.

Вградените букви от плексиглас са инсталирани директно на основата на табелата. Всички части се сглобяват още по време на изработката. След което екипът от специалисти на рекламна агенция Медия Дизайн единствено трябва да захване системата към фасадата на сградата. Процесът на произвеждане и инсталиране на външни реклами отговаря на всички стандарти.

Какви са предимствата на вградените обемни букви?

Освен стандартните обемни букви, ние можем да изработваме вградени букви дори и на 2-3 см височина. Всеки детайл е внимателно изрязан с лазер, без забележки по полирането на страниците или качеството на финалния рекламен продукт. Полученото рекламно изделие е здраво, трайно и на достъпна цена.


Клиент:  Ресторант „Provence“


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив