Фирма Живкови ООД е сред бързо развиващите се на пазара в сектора производство и търговия на зеленчукови салати. Предлага качествени зеленчукови миксове от свежи салати – айсберг, рукола, лоло бионда, лоло росо, фризе и др. Салатите са напълно натурални и витаминозни, без консерванти. Преминават през неколкократно измиване, за да са готови за директна консумация и да освежат трапезата на потребителя.

Така привлекателните и вкусни зеленчукови салати имаха нужда от нова, по-модерна и атрактивна опаковка. От Медия Дизайн се погрижихме да осъществим в най-кратък срок дизайна на опаковките, така че да удовлетворим изискванията на клиента и да представим продуктите по подобаващ начин.

Атрактивен дизайн на опаковки за зелени салати Живкови ООД

Опаковката е проектирана в зелено – цветът, който най-често се асоциира със свежи, пресни хранителни продукти. На всеки от зеленчуковите миксове има специално цветно каре с информация за състава и символ за чистота на салатата. Разбира се, логото на компанията също е позиционирано на лицевата част на плика, както и знак, за произхода на продукта. Половината опаковка е прозрачна, за да се виждат миксовете от потребителя.

Дизайнът на опаковките на различните зеленчукови салати е идентичен, като разликата е в цветовете на полето с името на салатите. Целта е опаковката да стане разпознаваема за клиентите и да се асоциира с качеството и коректността на марката Живкови ООД.


Клиент:  Живкови ООД


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: с. Куртово Конаре