В сътрудничество с Аптеки Запад, Издателство Хермес и N3 разработихме нов модел защитна преграда от плексиглас. Тя е предназначена за инсталиране в офисни пространства, касови зони и катедри. Защитната преграда Не се нуждае от монтаж, може само да се сложи на бюрото. Ако има по-голям трафик на хора и има вероятност някой да я бутне може да бъде залепена с двойнолепяща лента за плота.

В разгара на кризата Ковид-19 предпазването на служители и клиенти става все по-важна задача. След спешните мерки по производството на хиляди предпазни паравани за супермаркети и бензиностанции започнахме да работим за защитни решения за останалите бизнеси.

Успокойте служители и клиенти със защитни прегради

Освен възпиращият ефект – защитните прегради не позволяват достъпа на аерозоли при кихавици, кашлица и подобни, те имат и психологически ефект. След нарасналата тревожност и притеснение за риск от зараза и клиентите и служителите се чувстват по-сигурни и защитени.

Със сигурност ще ни се наложи да живеем с опасността от коронавирус (COVID-19) през следващите месеци. Нека създадем по-безопасни условия по време на пандемията!

Какъв размер прегради от плексиглас да поръчате?

Вече се сблъскахме с различни изисквания на клиентите при поръчка на защитни прегради от плексиглас. Височината 90 см пасва на почти всички клиенти. В зависимост от мястото за монтаж ширините варират от 65см до 120см. Понякога получаваме и заявки за 90см, 110см и други размери. Малките паравни от плексиглас са подходящи за аптеки и места с много стока около тях. По-големите размери защитни прегради са подходящи за бюра, рецепции и каси за плащане.


Нов модел – с черни страници

Много подходящ за съд, нотариуси и адвокати, банки и застрахователи.


Предпазен плексигласов изгоден параван против КОВИД 19
Качествен защита с паравани от плексиглас от вируси COVID19

Основна разлика при поръчка на защитните прегради от плексиглас е размерът на отвора през който контактуват клиентите и служителите. Масово се предпочита много тесен отвор – 5-10см, но ако има нужда от работа с POS терминал, тогава той става 12-15см. За аптеките, например, отворът трябва да е поне 20см, за да може да се подават пакети с памперси.

В обобщение – можем да произведем почти всяко изискване на клиента, можем да консултираме кои варианти са по-добри от други и най-важното полагаме огромни усилия, за да произвеждаме преградите от плексиглас възможно най-бързо.

Свържете се с нас на телефон 0896698351 (възможно е и Viber или WhatsApp) или на имейл [email protected]

НОВО: Още два интересни модела – триъгълен и ъглов параван

Триъгълен защитен параван
Ъглов защитен параван

Галерия паравани от плексиглас

Защитни прегради от плексиглас
Защитни прегради за нотариуси
Какъв е размерът на предпазните прегради?

Различен в зависимост от изискванията на клиента. Най-популярните размери са – височина 90см, ширина 65см и височина 90см, ширина 120см. Естествено можем да произведем и произволни размери по желание на клиента

Как се монтират предпазните прегради?

Те просто се поставят на бюрото или катедрата. Ако има опасност да се бутнат може да се сложи двойнозалепваща лента на основата на крачетата. Не е необходимо никакво пробиване!

Колко голям е отворът между клиента и служителя?

Ако отворът се ползва само за документи или пари е достатъчно 5 до 10 см. Ако има нужда да се използва POS терминал – 12-15см, ако има по специфични продукти – по желание на клиента. Например аптеките изискват отворът да бъде 20см, за да има място за подаване на пакет с памперси.