Фирма ЗГП България АД е компания с традиции и опит в областта на горещото поцинковане, предлагаща качествено обслужване. Благодарение на съвременно оборудване и технологии, фирмата има капацитет и възможности за поцинковане на изделия с големи размери. Има Заводи за горещо поцинковане в три града в страната – Пловдив, София и Каспичан.

Във връзка с изграждането на новия завод на ЗГП България АД в гр. Каспичан през 2013 г., управителите на компанията ни потърсиха за изработката на външна рекламасветещи обемни букви. Основната дейност на този завод е горещо поцинковане на стоманени конструкции, възли, изделия, детайли. Разположен е на площ от 23 400 кв.м. Заради големите мащаби на предприятието бе необходима и реклама с големи размери.

Светещи обемни букви от алуминий на фасадата на ЗГП Каспичан

На фасадата на Завода за горещо поцинковане – ЗГП Каспичан монтирахме обемни букви със система алуминий и плексиглас. Надписът е разположен на площ с дължина от 4.10м, а височината на всяка буква („З“, „Г“ и „П“) е 2 метра. Размерите му позволиха да го изработим с лице от плексиглас, в комбинация с профил от алурапид (алуминиев профил), като се получи здрава и устойчива на външни въздействия реклама.

Обемните букви бяха подготвени в нашата работилница и превозени до завода в Каспичан, където с помощта на кран ги поставихме на предвидените им позиции. Първо монтирахме гърбовете, с поствените към тях светодиодни модули G.O.Q. LED, а след това и лицата – готовата конструкция на всяка буква. Тъй като рекламните букви отиват в готов вид на обекта, това значително ускори монтажа им.

Така изпълнен, надписът на ЗГП Каспичан е с отлична трайност и пълна гаранция от нас за 3 години. Осигурихме светеща реклама на завода не само с перфектна визия, но и с дълъг и безпроблемен живот, което означава гарантирано спокойствие на собствениците.

ЗГП Каспичан с огромно светещо лого

Освен, буквите „ЗГП“ направихме и логото на Заводите за горещо поцинковане, което стои непосредствено до тях. Заради огромния му рамер, разположен на площ от 5.5 метра дължина и над 2 метра височина, сме го изработили от винил и специален алуминиев профил. Тази система е най-подходяща за толкова големи реклами, защото дава стабилност и здравина. Това е от доста голямо значение, тъй като във височина вятърът е много по-силен. Винилното платно изпънахме на място, с помощта на специализирания профил, като така логото „Zn“ получи идеална визия. Отново използвахме диодите на корейския лидер на пазара G.O.Q. LED, за да гарантираме трайност на рекламното изделие.

ЗГП Каспичан получи качествено изпълнени светещи обемни букви, които се виждат отдалече и правят завода разпознаваем.


Клиент:  ЗГП България АД


Дата:  Септември 2013


Гаранция: 3 години


Град: Каспичан