Компания Ай Шоп ЕООД се занимава с дистрибуция на металотърсачи, аксесоари, детектори, 3D скенери на редица световно известни и качествени марки. Там винаги може да намерите компетентни консултанти, които ще Ви насочат в избора на най-подходящия уред за Вас. А ние от Медия Дизайн изработихме цялостната визия на обекта за металотърсачи в град София.

Ефектни обемни букви от плексиглас

За тях изпълнихме надпис от 17 обемни букви от оранжев плексиглас. Към тях добавихме няколко елемента, които допълват логото на компанията. По този начин реализирахме цялостната идея на рекламното послание. За да постигнем по-добро анонсиране на обекта се доверихме на светодиодните модули на корейските производители – G.O.Q. LED. С тях подсигурихме ефектно и трайно осветяване. Всичките 17 обемни букви монтирахме върху предварително подготвена основа от еталбонд.

Един от графичните елементи на логото, което е човече символизиращо дейността на компанията, е изработено от бял плексиглас в комбинация с фолио за светещи реклами. За разлика от обемните букви, то е вградено в еталбондовата основа. Логото свети в бяло, като се откроява не само от оранжево осветените надписи, но и изпъква с голяма яркост и категоричност на фона на останалите обекти.

Защо плексиглас?

Плексигласът е един от най-често използваните материали за изпълнение на рекламни изделия. Той предоставя възможност за бърз и лесен монтаж, както и безупречна сглобка. Подходящ е за интериорно и екстериорно приложение, тъй като издържа на променливи метеорологични условия.


Вижте също: позлатени букви или луксозна табела


Клиент:  Metalotarshachi.com


Дата:  Юли 2015


Гаранция: 3 години


Град: София