Kashmir Wellness & SPA хотел е новото бижу на курортното планинско градче Велинград. Обещава 5-звездно изживяване на своите гости сред вековни борови гори и кристално чисти минерални води. Цялата концепция на спа хотела стъпва върху петте елемента на живота – земя, вода, въздух, огън и душа, за да се създаде усещане за уникалност и съвършенство, спокойствие и релакс. В интериора и екстериора са използвани изключително естествени материали за изпълнението на дизайнерските вдъхновения. Обстановката е луксозна и изискана, за да предостави търсения уют и уединение.

Луксозна табела с релефни светещи букви и лого

Медия Дизайн разполага с необходимия опит и професионалисти за изграждането на цялостно брандиране на хотели. Затова и собствениците на Kashmir Wellness & SPA Hotel ни се довериха за създаването на хотелски реклами, съответстващи на имиджа и стила му. Поставихме много различни изделия за външна реклама, както и интериорни табели и букви за визуална комуникация.

На входа на хотела, инсталирахме елегантна табела от алуминий със светещи релефни букви и лого. По изискване на клиента, табелата е прахово боядисана в цвят по система RAL. Надписът с името на хотела, логото и звездите са изработени като обемни букви тип „сандвич“ с прозрачна основа и лице от черен плексиглас. Светлата табела ярко контрастира с тъмните обемни букви и така имиджовите елементи изпъкват идеално. За впечатляващ ефект и нощем, релефните букви са осветени с висок клас светодиодни модули на един от лидерите в бранша – корейската компания G.O.Q. LED. Надписите светят с атрактивен ореол и издават нотка на лукс и класа.


Вижте също: Релефни букви с дистанционери върху гранит за хотел в Родопите


Бутикови изделия за хотели

Можете спокойно да ни се доверите за дизайна и изработката на рекламни изделия за вашия хотел. Ще се съобразим с всичките ви изисквания и спецификата на хотела, за да създадем светещи и несветещи реклами, отговарящи на концепцията му. Реализираме от по-семпли до луксозни и бутикови реклами. Гарантираме високо качество и бързина на изпълнение. За повече от 30 години, сме брандирали хотели на територията на цялата страна и можем да предложим оптималното за вашия бизнес решение. За да сте спокойни за перфектната визия и отлично функциониране на рекламните изделия, предоставяме гаранция от 2 до 5 години на инсталациите.


Клиент: Kashmir Wellness & SPA Hotel


Дата: Февруари 2023


Гаранция: 3 години


Град: Велинград