Създадена през 2006 година, Импулс Пропърти Груп ООД е компания, специализирала се в строителството и инвестициите. Отличното развитие на компанията ѝ позволява да изпълнява всички поети ангажименти, без да се нуждае от заемни капитали.

На годишните награди на Камарата на строителите през 2012 година, Импулс Пропърти Груп получава приза Строителна Перспектива 2012. Главни приоритети на постоянно разрастващата се компания са качествената и безопасна работа, опазване на околната среда, както и отговаряне на всички изисквания и очаквания на потребители и пазар.

Лого, въплътяващо престижа на компанията – Импулс Пропърти

Към подобна визитка, компанията задължително се нуждае и от представително лого. То трябва да е естетически издържано, разпознаваемо и да отразява максимално дейността на компанията.

Изпълнявайки всички тези критерии, ние създадохме точно такова изображение. Логото на фирмата представлява две сгради. Те са с различна височина, което ни насочва към растежа на компанията. Другата концепция, въплътена тук, е възможността на компанията да поема всякакви по големина проекти. Изчистеният дизайн на тази реклама позволява тя да бъде визуализирана с различни цветове.

Дизайнът на фирменото лого на Импулс Пропърти е по-семпъл – решен в един цвят (черен), с изчистен, четим шрифт и опростени форми. Това прави логото достатъчно гъвкаво за изобразяване на различни рекламни материали и материи (хартия, картон, хартия, плексиглас, метал и т.н.). Също така дава и възможност за „приспособяване“ към всякакви дизайни, като например този на сайта.

Изображението вдъхва увереност и носи в себе си стабилността, която компанията предлага при изпълнение на всички свои проекти. Амбициозността и проактивността се вижда от един поглед на креативното лого на клиента ни.


Клиент:  Импулс Пропърти Груп


Дата:  Май 2006


Град: Пловдив