Монолит 1994 ЕООД е фирма с 20 годишeн опит в продажбата и обработката на каменни материали в България. Компанията е директен вносител и предлага широка гама от известни и редки материали – мрамор, гранит, оникс, травертин. След като се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за дизайн на фирмено лого, те се обърнаха към нас отново за изработката на обемни букви.

Устойчиви обемни букви

Изработихме обемни букви за фирма Монолит 1994 ЕООД от неръждаема ламарина. Не случайно тези обемни букви са направени точно от този материал. Иноксът се характеризира с изключителна здравина, не се деформира и е издръжлив във времето.

Фасадните обемните букви от този тип са много подходящи за външна реклама на такъв тип фирми като Монолит 1994 ЕООД, тъй като самият дизайн на буквите създава усещането за сериозна и надеждна компания, която винаги залага на качеството.

Как са направени?

Дизайнът на големите обемните букви Monolit 1994 има ярък червен акцент, който придава завършеност на цялостната визия. Червените детайли също са изработени от неръждавейка и са боядисани с автоемайл лак. Иноксовите обемни букви са контражутно осветени със светодиоди Samsung LED. По-малките букви от неръждаема ламарина са несветещи обемни букви, но също толкова ефектни и стилни.


Клиент:  Монолит 1994 ЕООД


Дата:  Юли 2013


Гаранция: 5 години


Град: Пловдив