Хотел Jägerhof е елегантен и луксозен. Намира се в град Пловдив и любителите на комфорта и класното обслужване биха се насладили на едно незабравимо преживяване. Хотелът впечатлява с модерна визия както отвън, така и отвътре. Там можете да намерите всичко необходимо за един приятен престой. От ръководството на хотела се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на обекта. След създаването и монтажа на първите светещи букви за хотел Jagerhof Plovdiv, нашият екип се зае с интериорни табели с дистанционери.

Интериорна табела с дистанционери за Хотел Jagerhof

Интериорните табели са чудесен начин да създадете правилна визуална комуникация в своя обект. За хотел Jagerhof, ние създадохме интериорна табела с дистанционери, които да улесняват както посетителите, така и самия персонал. Табелите могат да бъдат произведени изцяло вписващи се в утвърдената визия и дизайн на обекта. Използват се материали като плексиглас, стъкло, керамика и дори от ПВЦ. Могат да бъдат гравирани и рязани на лазер.

Друг особен момент е монтажът на интериорните табели. Те могат да бъдат директно залепени към стената или изнесени напред чрез дистанционери. Освен красиви и елегантни, получените изделия са също така и здрави.

Интериорна реклама за Вашия бизнес

Рекламна агенция Медия Дизайн създава всякакъв вид интериорна реклама. От рекламни платна до информационни изделия и табели. Естетично издържаният вид на нашите рекламни изделия и ниската цена ги прави много предпочитан избор за реклама или визуална комуникация. Използваните качествени материали гарантират дълъг експлоатационен живот. Много често те дори надхвърлят гаранционния си срок.


Клиент:  Хотел Jagerhof


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив