Don Antonio е новооткрито заведение, което се намира на гр. Пловдив, ул.Капитан Райчо 23. Там може да намерите богато меню от домашно приготвени десерти и други вкусотии, които да задоволят и най-взискателните вкусове.

От ръководството на Don Antonio повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн изработката на елегантна и представителна интериорна табела.

Елегантна табела с релефни букви Don Antonio

Рекламното изделие за Don Antonio е изработено с кръгла основа от 5мм плексиглас, облепена с фолио в цвят Dark Royal Green. Върху нея са залепени релефни букви тип сандвич, направени от 5мм черен плексиглас и лице от златен ABS.

Получената табела впечатлява със своята елегантност. Успешно ще привлича вниманието на посетителите, както и да акцентира върху качеството и изящността на предлаганите домашноприготвени вкусотии.

Интериорни табели за всеки бизнес

Чрез интериорни табели имате възможност да създадете впечатление, да утвърдите своя имидж, както и да създадете визуална комуникация в своя обект. Рекламна агенция Медия Дизайн може да предложи различни видове начини за изработка на такъв тип изделия: плексиглас, стъкло, керамика, ПВЦ и дори могат да бъдат гравирани и рязани на лазер.


Клиент: Don Antonio


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив