Като част от брандирането на магазин и сервиз Avtogumi.bg в град София, поставихме и интериорни букви с логото. Те са елегантен имиджов елемент, който идеално кореспондира с обстановката в магазина.

Плексигласови букви с дистанционери за гише

Изработихме надпис AVTOGUMI като релефни букви от 10 мм черен плексиглас, който монтирахме с разстояние от гишето – обемни букви с дистанционери. За по-ефектна, дизайнерска визия, облепихме лицето на гишето с фолио за мебели с дървесна текстура. По този начин се акцентира на сектора и обемните букви изпъкнаха идеално. Имайки предвид централното местоположение на касата, рекламата на бранда няма как да бъде пропусната от клиентите. Тя със сигурност ще прави впечатление, представяйки го като надежден и доверен партньор.

Облепяне на мебели с декоративно фолио

Чрез облепване на врати, мебели, стени и други части от интериора, ще привлечете вниманието на клиентите си и ще им покажете, че сте компания, която инвестира в своя имидж. Разнообразието от цветове, дизайни и текстури, които предлагаме, позволява да се създадем уникална и запомняща се визия, която да ви отличи от конкуренцията.

Освен това, облепянето на мебели с фолио е сравнително евтин и ефективен начин за реклама. С него можете да освежите интериора си без да се налага да купувате нови мебели, а резултатът ще бъде забележителен.


Клиент: Avtogumi.bg


Дата: Септември 2023


Гаранция: 3 години


Град: София