В новият 5-звезден хотел в града под тепетата – DoubleTree by Hilton, ще имате възможност да се насладите и на изискана италианска кухня, съчетана с уютна атмосфера. IL Monte е модерен италиански ресторант, с просторна тераса и възможност за открито пространство през лятото и покрита зона през зимата.

От ръководството на заведението се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на интериорни букви, които да приветстват клиентите.

Интериорни букви от месинг IL MONTE

Рекламното изделие за IL Monte Trattoria представлява обемни букви от месинг. Елегантните и луксозни букви отлично се вписват в стила и концепцията на хотел Double Tree by Hilton. Върху обемните букви е инсталиран надпис от релефни букви, изработен от черен плексиглас за основа и 3мм бял за лице. Така се създаде по-голям обем на интериорната реклама и по-отличителна визия.

Обемни букви и вътре

Обемните букви са едни от най-атрактивните продукти за реклама и впечатляват с дизайн, изработка и изящество. Приложима реклама са и в интериорни пространства, където имат възможност да изпъкнат още повече. Рекламна агенция Медия Дизайн произвежда красиви и трайни обемни букви, като за всеки проект наша основна цел е да предложим най-добрия вариант за неговото изпълнение.


Клиент: IL Monte Trattoria


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив