Фирма АРДЕС стартира и своя интернет магазин Ardes.bg още пред 1999г. Фирмата се занимава с продажбата на нови и втора употреба лаптопи, геймърски компютри и бизнес компютри, хардуерно оборудване, таблети, смартфони, мрежово и сървърно оборудване, софтуер и свързаните с него услуги.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандирането на техен обект в град Пловдив, като част от проектите, които изпълнихме за тях са интериорни светещи обемни букви и лого.

Интериорни светещи назад обемни букви и лого за Ardes

Интериорните светещи обемни букви и лого за Ardes са изработени с алуминиеви страници и лице от плексиглас, облепено с фолио 3M Scotchcal 2300. Осветени с техниката за задно осветяване, поставят стилен и представителен акцент върху бранда. За да се постигне този ефект, буквите са монтирани на разстояние от стената чрез дистанционери и така се получава ореолното светене.

За пореден път използвахме LED светодиоди от доказания корейски производител G.O.Q LED с чип Samsung, за да бъдем сигурни, че елегантната реклама ще изпълнява своето предназначение дълго и безпроблемно.

Луксозна имиджова реклама

Обемните светещи назад букви са подходящи за всеки бизнес. Изработваме ги като интериорна или външна реклама за хотели, магазини, банки, клиники, заведения, офиси, административни сгради и други. Има възможност да се създадат от различни материали като инокс (неръждавейка), плексиглас, месинг или други екзотични материали и осветят с различни цветове, според желаната визия. Освен това са един от най-сигурните начини да добавите доза лукс към Вашия бранд.


Клиент: Ardes.bg


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив