DoubleTree by Hilton е американски хотелски бранд, управляван от Hilton Worldwide. След София, веригата избра да отвори врати и в град Пловдив, като довери на Рекламна агенция Медия Дизайн рекламния облик на сградата. Едно от заданията от DoubleTree by Hilton, които извършихме бе създаването на визуална комуникация в хотела.

Елегантни интериорни табели за DoubleTree by Hilton

За DoubleTree by Hilton в град Пловдив бяха изработени различни видове табели. По-голямата част от тях са с ПВЦ основа облепена с фолио – дървесна текстура. Върху нея са поставени релефни букви с лице от метализиран ABS с драскан ефект. Друга част от изделията са комбинарани и с лазерно гравирани надписи върху табелите.

Изграждането на визуална комуникация в даден обект се извършва чрез интериорни табели. Чрез тях помагате на Вашите посетители да стигнат до желаното от тях място, обозначавате различни зони и помещения. Интериорните надписи, информационни табла или интериорните табели могат да намерят място и приложение във всеки един бизнес.

Защо да изберете Рекламна агенция Медия Дизайн?

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит с извършване на цялостно брандиране на хотели. . Нашият екип разполага с нужните знания и възможности за изготвянето на индивидуална, стилна и тематична външна реклама за хотел. Наша главна цел е да изработваме рекламни продукти, които едновременно да се впишат в архитектурата на сградата и да придадат луксозен акцент върху цялостната визия.


Клиент: DoubleTree by Hilton


Дата: юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив