DoubleTree by Hilton е популярен американски хотелски бранд, управляван от Hilton Worldwide. След София, веригата отвори врати и град Пловдив, като довери на Рекламна агенция Медия Дизайн облика на сградата. Едно от заданията от DoubleTree by Hilton бе създаването на визуална комуникация в хотела.

Информационно табло за DoubleTree by Hilton

Изделието за DoubleTree by Hilton е изработено с ПВЦ основа облепена с фолио – дървесна текстура. Върху него са поставени табели и релефни букви с лице от метализиран ABS с драскан ефект.

Интериорните табели с информационен характер са неизменна част от създаването на визуална комуникация. Чрез интериорни табели помагате на Вашите посетители да стигнат до желаното от тях място, обозначавате различни зони и помещения. Интериорните надписи, информационните табла или интериорните табели могат да намерят място и приложение във всеки един бизнес.

Брандиране на хотели

Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години опит в изработката на рекламни изделия и брандиране на хотели. Разполага с опитни професионалисти, висококачествени материали и своя професионална работилница. Това е в основата на създаването на тематични и елегантни визии, които освен с външния вид, впечатляват и с високата си трайност.


Клиент:  DoubleTree by Hilton


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив