Комплексът в полите на Стара планина привлича с качествена кухня и магическа атмосфера

Хотел Етрополия е част от комплекс в град Етрополе, разположен в подножието на Стара планина. Комплексът покрива всички нужди на посетителите, за което помагат напълно оборудваните стаи, изискан ресторант с безупречна кухня и сладкарница, предлагаща изкусно приготвени десерти. За забавление на клиентите е предвиден и модерен нощен клуб. Условията, които Етрополия предоставя, го правят подходящ за фирмени и семейни събирания, тиймбилдинги и други мероприятия. Гостите му могат да се насладят на уединение сред красивата природа, като същевременно този райски кът се намира само на 80 км. от столицата София.

Комплекс Етрополия майсторски създава атмосфера на пълна хармония между културното богатсво и традиции на България, и технологичния напредък на новото време.

Светещи обемни букви от алуминий красят фасадата на комплекс Етрополия

На фасадата на хотела монтирахме стабилна метална конструкция, която държи здраво обемните букви. Тях изработихме от алурапид – материал издръжлив на външните атмосферни влияния, което го прави отличен избор за рекламата на Етрополия.

Горната половина от рекламното лого направихме с лице от плексиглас, облепен с фолио, в комбинация с алурапиден профил. Този тип материали правят възможно изпълнението на по-сложни реклами с елементи и детайли, каквато е тази на комплекс Етрополия.

И за двете части от рекламата използвахме светодиодно осветление на G.O.Q LED. Така рекламата става видима за гостите на хотела, дори и в тъмните часове на денонощието.


Клиент:  Етрополия


Дата:  Юли 2017


Гаранция: 3 години


Град: Етрополе