Комплекс Орхидея в Пловдив с ефектна светеща табела с винил

Медия Дизайн брандира сграда на жилищен комплекс Орхидея. Поставихме светеща табела над помещения за офиси, която да бъде лесно забележима. Жилищният комплекс се намира на бул.“Пещерско шосе“ 134 в град Пловдив – идеално място за поставяне на външна реклама.

Табелата е изпълнена с алуминиев профил и лице от винил. Върху лицето ѝ са апликирани букви от 3М транслуцентно фолио, серия 2330. Този вид фолио е изключително подходящ за излагане на външни условия. Зеленият цвят на буквите перфектно контрастира с черния фон, който сме постигнали чрез облепяне с фолио черен „Гланц“, серия 50. Интересен акцент в дизайна на табелата са сивите кръгчета, които се забелязват под определен ъгъл. Изпълнени са от фолио 3М Scotchcal 50, тип „сив Mат“. Така изработена табелата има ефект на светене на „обемни букви“ – вечер се виждат само надписите.

За осветление на табелата сме заложили на енергоспестяващите светодиоди G.O.Q. LED. Освен с висока енергийна ефективност, корейските диоди са с доказано качество и дълготрайност.


Клиент:  комплекс Орхидея


Дата:  Февруари 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив