MAXIFIT е фитнес клуб, обурудван изцяло с нови професионални уреди от най-висок клас на водещи американски марки. Фитнес залата е просторна, тъй като за тях е важно да се наслаждавате на достатъчно пространство за провеждането на една пълноценна тренировка. В MAXIFIT Fitness Club ще намерите богато разнообразие от групови занимания, подходящи за всяка възраст и различни нива на физическа подготовка и спа зона с финландска сауна, парна баня и салон за релакс. 

Контражурно осветени букви от инокс – MAXIFIT Fitness club

Доволни от качеството на изработка и инсталация на златните букви от неръждавейка за фитнес клуба в Пещера, от ръководството се обърнаха към нас и за създаването на иноксови букви MAXIFIT за новооткритата им зала в град Варна. Пренесохме елегантния вид на първото рекламно изделие и създадохме следващите обемни букви с контражурно светене в същия стил. Погрижихме се покритата със златна неръждавейка лицева страница да е в симбиоза с меката, топла светлина.

Монтирахме буквите MAXIFIT на дистанционери от основата от бонд, така че да създадем ефект за дълбочина при осветяването. Буквите от надписа Fitness Club са тип „сандвич“, създадени от плексиглас и лице от златна неръждавейка, инсталирани директно на стената. Получената конструкция е устойчива на неблагоприятни метеорологични условия.

Елегантност и качество

Табелата от инокс и буквите от японска неръждавейка са красиви и изящни. Подходящи са както за външна, така и за вътрешна реклама. Те създават стилен акцент върху Вашия бранд и не без значение е фактът, че поддръжката им е съвсем лесна и имат дълъг експлоатационен живот. Подобни букви от неръждавейка могат да останат непроменени над 15 години.


Клиент:  MAXIFIT


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Варна