Луксозният хотел Kashmir Wellness & SPA получи впечатляваща и излъчваща престиж и усещане за класа външна реклама. Част от брандиранто на хотела със светещи и несветещи реклами, са обемните букви и лого с ореолно светене, които поставихме на централно място, върху фасадата. Всички реклами са съобразени с това хотелът да бъде едновременно уникален и разпознаваем. Те са хармонично балансирани, съобразно бранд концепцията и предпочитанията на собствениците.

Изискани светещи букви с елегантен ореол

Обемните букви за Kashmir Wellness & SPA Hotel са изработени от алуминий и боядисани в цвят по система RAL. С помощта на дистанционери ( обемни букви с дистанционери ), са поставени на отстояние от стената, за да може да се създаде ефектното ореолно осветяване. За надписът и логото сме използвали висококачествени LED модули с топла светлина на G.O.Q. LED – един от световните лидери в сектора. Меката светлина от тях идеално се съчетава с нежния и стилен цвят на буквите.

С контражурно светещите букви се постига не само неотразима визия, но и луксозно излъчване, подходящи за премиум брандове, като хотел Kashmir.

Устойчив и без промяна във времето външен вид

Използваните материали за създаването на светещите букви за хотела, са предпоставка за дълъг живот на рекламата. Алуминият не променя вида си с течение на времето, не корозира или потъмнява. Светодиодните модули от най-висок клас, гарантират надеждно, ефективно и дълготрайно осветление. Изработени с тези материали от нашите професионалисти, светещите букви за хотела ще блестят ярко като бижу за години напред, подкрепяйки имиджа му на хотел с първокласна обстановка и обслужване.


Клиент: Kashmir Wellness & SPA Hotel 


Дата: Февруари 2023


Гаранция: 3 години


Град: Велинград