AquaSystems е стартира своята дейност през 2001 г. със седалище в град Пловдив, като има търговски обекти в градовете Пловдив, Сливен и Шумен. Фирмата е специализирана в проектирането и изграждането на напоителни системи. От AquaSystems не веднъж са се доверявали на Рекламна агенция Медия Дизайн и един от изпълнените за тях проекти е изработката на крайпътна табела.

Крайпътна табела за насока – Агроцентър AquaSystems

Чрез крайпътна табела лесно може да рекламирате бизнеса си и едновременно с това да навигирате клиентите си към Вашия обект. Изделието е изработено с основа от Еталбонд, която е облепена с висок клас ПВЦ фолио. Избраният материал гарантира здравина и устойчивост при променливи и неблагоприятни климатични условия. Подобен вид рекламни табели от Еталбонд не изискват поддръжка за години напред, което е допълнително предимство.

Насочете вниманието към Вашия бизнес

Изборът на табели за рекламно средство е масово предпочитан и това не е случайно. Те са един от най-подходящите начини за представяне на бизнеса. Според функцията, която ще изпълняват могат да бъдат изработени светещи или несветещи, указателни, информационни, крайпътни табели, за презентация на продукти и пр. За направата на ефективна и дълготрайна реклама, екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн работи изцяло с материали с гарантирано качество.


Клиент:  AquaSystems


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив