Верига ресторанти Verdi Pizza and Pasta е добре позната на пловдивчани. От години в тях се приготвят едни от най-добрите пици в града. Клиентите могат да се насладят и на други специалитети, характерни за италианската кухня в приятна и стилна обстановка.

През 2019 година един от ресторантите – Trattoria Verdi, имаше нужда от промяна на външната реклама. Медия Дизайн изработи кръгла табела, която напълно пресъздава логото на ресторанта.

Светеща кръгла табела насочва клиентите към градината на ресторанта

За Верди сме използвали системата за табели с алуминиев профил и винил, която се предпочита от много бизнеси заради добрата визия, трайност и изгодна цена. Профилът е боядисан в черен цвят, а на лицето са апликирани надписите и елементите от логото, които представляват стикери от транслуцентно фолио. Погрижихме се и за безопасното и надеждно осветление на рекламата, като инсталирахме светодиодните модули на G.O.Q. LED. Табелата с лице от винил монтирахме върху металната рамка на външната градина, в посока към Новотел Пловдив, откъдето е и потокът на движение.

Новата външна реклама спомогна на ресторанта да бъде видим денонощно и направи визията му още по-представителна. Клиентите вече няма как да пропуснат локацията му.


Клиент: Verdi Pizza and Pasta Restaurant


Дата: Април 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив