Новооткритият Хотел Jägerhof ще Ви впечатли с изискана атмосфера и първокласно обслужване. Изцяло на разположение за гостите си, от хотела предлагат просторни общи части, модерен лоби бар, уютен ресторант, фоайе със свободен достъп до компютри. Там ще намерите необходимия уют за своя престой.

От ръководството на Хотел Jagerhof се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на обекта. За тях създадохме много на брой и различни като предназначение рекламни изделия за интериорна и външна реклама като табели за евакуация, светещи обемни букви с логото на хотела, релефни букви и дори дизайнерски, декоративни лампи от плексиглас.

Лампи от плексиглас по поръчка

Едно от най-големите наши предимства е, че имаме възможността да създаваме уникални по рода си изделия от плексиглас за Вас и Вашия бизнес. Изработката на тези дизайнерски лампи от плексиглас за Хотел Jägerhof доказва това. При процеса на производството им използвахме метална основа, плексиглас за лице и LED модули. LED осветлението от своя страна се превърна в тенденция през изминалите години, а ние работим с доказани производители в тази област. За този проект се доверихме на корейския производител G.O.Q LED.

Първият вид лампи от плексиглас инсталирахме в лобито на хотела. Те са правоъгълни и светят в мека и топла светлина, съчетаваща се с уюта, който помещението носи. Вторият вид декоративни лампи монтирахме отвън пред входа. Специфичното при тях е не само ромбоидната форма, а и фактът, че отвътре светят с топла светлина, а отвън – студена. Този ефект привлича вниманието и създава акцент върху входа на хотела.

Брандиране на хотели

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит в частичното или цялостно брандиране на хотели с външна реклама и изделия за визуална комуникация. Нашите професионалисти се съобразяват напълно с фирмените стандарти за качество, допълвайки утвърдения интериорен и екстериорен дизайн.


Клиент:  Хотел Jägerhof


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив