Заведение BBQ & Buns се намира в град Пловдив на ул. Цанко Дюстабанов 34. Там ще намерите различни видове майсторски приготвена храна. Шеф Дичев и неговия екип ще Ви посрещнат и ще се погрижат да оставят траен, приятен спомен във Вас.

От ресторанта се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработка на лого дизайн.

Лого дизайн BBQ & Buns

Лого дизайнът за BBQ & Buns бе изпълнен с ненатрапчива препратка към стила на заведението и предлаганата храна. Запазеният знак е комбиниран, като съдържа в себе си необходимите детайли, за да представя компанията без излишни думи. Точно това е работата на едно лого, а нашите дизайнери знаят това. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с опитни художници/дизайнери, които над 20 години подпомагат създаването на фирмена идентичност.

Как се прави задание за лого?

Преди да започнем работа трябва да си отговорите на няколко ключови въпроса. Те ще улесня процеса на работа и ще забързат темпото. Едно от най-важните неща е, в какви цветове визуализирате своето лого? Предпочитате по-изчистен или по-орнаментен дизайн? Важен фактор играе и дейността на фирмата, Вашата каква е/ще бъде? Желаете ли със запазения знак да подчертаем регионалния характер на продуктите или услугите Ви? С тези ясни и конкретни насоки, реализирането на идеалния лого дизайн за Вашия бизнес е само въпрос на време.


Клиент:  BBQ & Buns


Дата:  Август 2020


Гаранция: –


Град: Пловдив