„Keepsake“ е проект, имащ за цел да се превърне в първата в света завършена колекция от сувенири. Разработва се приложение, което да Ви локализира, щом посетите някоя чужда страна и да Ви предлага разнообразие от суверири, с които да запомните пътуването си.

В приложението ще има допълнително информация за забележителностите за избраната от Вас дестинация, а специален софтуер ще изчислява най-краткия и лесен маршрут.

Създаването на лого е изкуство

За Keepsake изпълнихме проект по създаване на лого дизайн, така че да бъде едновременно стилно и тематично към фирмената дейност. Точно за това е изобразен самолет, за асоциация с пътуване и туризъм.

Никога не подценявайте силата на логото на Вашия бизнес. То може да внуши у потенциалните Ви клиенти или доверие, или безразличие. По тази причина е важно то да бъде добре обмислено и с подходящо послание. Вие избирате по какъв начин да повлияте на хората и какви емоции да събуди в тях Вашият слоган.

Доверете се на опита

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага лого дизайн и редизайн. Нашите опитни дизайнери реализират проекти за различни браншове – заведения, хотели, строителни фирми, модни къщи, магазини, аграрни и земеделски фирми, IT фирми и други.

Наша главна цел е създаденият дизайн да се хареса на клиента и да положи основите на неговия бизнес успех.


Клиент:  Keepsake


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив