Медина Мед е компания с утвърдени позиции в България в сектора сервиз и търговия с гуми. За 26 години фирмата е изградила сертифицирани сервизи в София, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе и Плевен по стандарти и изисквания на MICHELIN.

В един от съвместните си проекти брандирахме сервиза на Медина Мед в град Пазарджик с няколко различни светещи реклами. С помощта на атрактивните рекламни изделия, сервизът се открои от заобикалящите го обекти.

Медина Мед Пазарджик – светещи обемни букви и табела

Двата светещи надписа Медина-Мед и Continental са обемни букви от алуминий. Изработени са със страници от Алурапид и плексиглас с фолио за светещи реклами за лице. Буквите са монтирани на покрива, върху здрава метална конструкция, за да подсигурим трайността и безопасността им. Осветлението им е светодиодно – с led модулите G.O.Q. LED, едни от най-добрите в бранша. Тези светодиоди гарантират на рекламата дълъг живот и минимална поддръжка.

Другият надпис СЕРВИЗ ГУМИ e несветещ – релефни обемни букви от плексиглас. Монтирани са на стената (алуминиеви панели), над козирката.

Светещата табела с логото на Michelin e със система винил, алуминиеви профили и светодиоди. Използваме специализирани профили от алуминий, които позволяват да се изпъне максимално винила, така че табелата да бъде с максимална якост и отличен вид. Работим с винил 3M™ Panagraphics™ III и транслуцентно фолио 3M™ Scotchcal™ Translucent Film, като оторизиран производител на марката 3M™. Така изработената табела за Медина Мед Пазарджик e с 3 години пълна гаранция и 3M™ MCS™ гаранция.


Клиент:  Медина-Мед


Дата:  Септември 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пазарджик