Изкушаващи снимки на специалитетите, аранжирани върху красива жарава

Апетитни ястия с ярки и контрастни цветове красят дизайна на менюто на Ефир-100. Подбрани са снимки с високо качество на избрани специалитети на заведението, така че богатият асортимент от ястия на кухнята на заведението да бъде представен по възможно най-добрия начин. Виждайки отлично аранжираните чинии на атрактивните блюда – скара, салати, десерти, клиентът бива впечатлен от начина, по който те изглеждат. Очакванията му при поръчка да получи желаното ястие по току-що видения начин, могат да го убедят да си го поръча. Затова е много важно снимките в менюто да отговарят на ястията, които се предлагат в заведението. Всички изображения на вкусните и пленителни блюда в менюто на Ефир-100 отговарят на действителните порции, което гарантира, че клиентът няма да бъде разочарован.

За разкош и за да бъде още по-привлекателно менюто, ястията и напитките са разположени на красив фон. Той изобразява огнена жарава, типична за типа на заведението, което се свързва с вкусна сръбска скара и месо, приготвено на жар.

Меню с ясна и интуитивна подредба

За удобство на клиента, менюто е структурирано ясно и точно, така че да се ориентира бързо и да не се затруднява с избора. Снимките на ястията, които са изобразени на отделните листове на менюто, имат поставена номерация. Тя отговаря на текстовото описание и номера на предлагания специалитет, салата, предястие или десерт. Така клиентите веднага добиват представа какво точно да ще им бъде сервирано. На страниците с напитките, са добавени и ефектни реклами на някои марки алкохолни и безалкохолни питиета, така че само с един поглед става ясно какво може да се поръча от съответния лист.

Много добре е подредена и винената листа с разнообразие от бели и червени вина, които няма как да не присъстват в менюто, като се има предвид кухнята на Ефир-100.

Присъствие на емблематичните символи на Ефир-100

За да се впише менюто в характерната атмосфера на Ефир-100, са използвани отличителни черти на заведението – логото, динозавъра, жаравата, снимки на заведението. Тези допълнителни акценти засилват ефекта на менюто като мощен рекламен инструмент.


Клиент:  Ресторант Efir 100


Дата:  Март 2013


Гаранция: