Клиент: БНБ печатница

Дата: Ноември 2017

Гаранция: 3 години

Вид: Обемни букви от инокс

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: София

Основана преди две десетилетия, „ Печатница на Българска народна банка“ се занимава с изработване на ценни книжа. Тя има за цел да помага на своите клиенти, като им предоставя защита на техните документи. Важни за тях са техният екип и позитивния имидж, върху които градят своите успехи.

Ювелирна изработна на герб за БНБ печатница

Екипът на Медия Дизайн има удоволствието да изработи месингови букви и герб за БНБ печатница. И двете конструкции са плод на дългогодишен опит и ювелирна прецизност. Те представляват фина и изискана изработка, от месингови букви и образът на легендарния български лъв, които красят фоайето на БНБ печатница в родната ни столица.

За направата на герба използвахме месинг с драскан декоративен ефект. Акцентът на изделието е легендарният български лъв, който също изработихме от месинг.

Сложността при него се крие в множеството малки детайлни елементи, който са изрязвани лазерно и наслагвани на ръка. За да постигнем ясни контурни линии, подлепихме изделието с черно мат фолио на лидерите в бранша – . За осветяването на гербът, заложихме на корейските производители на LED модули – G.O.Q. LED. Те спомагат за постигането на една още по-атрактивна и ефектна визия на изделието.

Светещи месингови букви за БНБ печатница

За изработката на обемните букви подходихме по сходен начин. Отново използвахме месинг с декоративен драскан ефект и G.O.Q. LED модули. Обемните букви и гербът монтирахме с помощта на дистанционери, които дават отстояние на изделията от повърхността, върху която са монтирани. По този начин постигнахме ефектно задно осветяване, което прави изделията още по-забележими, като им придава допълнително усещане за дълбочина и обем.

Така изпълнени, гербът и обемните букви за БНБ представляват не само една елегантна и фина изработка, но са и атестат за достолепие и престиж.