Фирма СКАЙ Лайтнинг е специализирана в проектиране и изграждане на електрически инсталации, както и за системи за мълниезащита, заземяване и защита от пренапрежения. Освен това развиват и търговия с материали, свързани с тази дейност.

Интериорна табела за SKYl

Рекламна агенция Медия Дизайн изработи метализирана интериорна табела SKYI. Рекламното изделие е гравирано и запълнено с автобоя в два цвята, за да се пресъздаде идентично логото на компанията. Елегатна и фина, табелата изпълнява предназначението си като привлича внимание и навигира успешно.

Създаването на визуална комуникация е препоръчително за всеки обект. Не само, че е улеснява гости и клиенти, а и подпомага за изграждането на имидж. Визуалното съдържание е един от най-ефективните начини за оставяне на впечатление и задържане на вниманието на хората.

Визуална комуникация

Начините, чрез които може да изградите такъв тип невербална връзка с хората е поставянето на информационни табла, надписи или интериорни табели. Те могат да бъдат изработени от благородни метали като златна драна неръждавейка, или стъкло, керамика, плексиглас и дори от ПВЦ.

Ние от Рекламна агенция Медия Дизайн не само, че можем да изработим рекламни изделия за Вашия бизнес, но ще Ви консултираме как да изградите визуалната комуникация в обекта си правилно.


Клиент:  СКАЙ Лайтнинг ООД


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив