За сградата на БНТ в град София, Рекламна агенция Медия Дизайн изработи две интериорни табели. Изделията са създадени от метализиран ABS и са гравирани. За попълването на буквите е използвана автобоя в утвърдените фирмени цветове. Получените табели се вписват отлично в дизайна на сградата и обособяват успешно прилежащите помещения.

Интериорни табели за създаване на визуална комуникация

Освен за реклама, поставянето на интериорни табели във Вашия обект служи за създаването на визуална комуникация. Изградена по правилен начин, тя ще ориентира посетители, гости и клиенти. Светещи или несветещи, информационните табели и табла могат да намерят приложение във всяка сфера. Като допълнение, те са подходящ елемент за създаване на луксозен акцент върху Вашия бранд.

Как се изработват?

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва рекламни интериорни изделия от плексиглас, стъкло, керамика, плексиглас и дори от ПВЦ. Използваме също благородни метали като златна драна неръждавейка. Възможно е табелата да бъде гравирана и рязана с лазер, изпълнена с автобоя или фолио. Изборът е във Вашите ръце.


Клиент: БНТ Пловдив


Дата: Февруари 2021


Гаранция: 3 години


Град: София