Клиент: KENSOL

Дата:

Гаранция: 3 години

Вид: Задно осветяване

Осветление: Светодиоди G.O.Q.LED

Град: София

Светещи обемни букви Kensol с контражурно осветление

Обемни букви, изработени от неръждаема ламарина и осветени със светодиоди, за магазин Kensol – гр. София. Надписът Kensol e дистанциран от стената, за да се вижда светещото отражение на буквите върху нея. Получава се много добър ореолен ефект, който привлича погледите на клиентите в магазина. Светещите обемни букви са отличен завършек на интериора  – стилни и елегантни. Освен това, те са хромирани, което им придава допълнителен блясък и лъскавина. Създават впечатление за изисканост на магазина и подпомагат за утвърждаване на имиджа на марката Kensol.

Ефект, забележим и през деня

Светодиодите, вградени в буквите, светят със силна и ярка светлина. Така надписът Kensol грабва вниманието на клиента, дори и през деня. Обемни букви от неръждавейка пасват отлично и за външна реклама – трайни са и покритието не позволява появяване на ръжда. Надписите ще се виждат добре и навън, на дневна светлина. Със сигурност логото на Kensol ще е атрактивно за посетителите на мола в София всичките 24 часа в денонощието.

Блестящ интериор с метални обемни букви

Светещи обемни букви Kensol грабват клиента с ефектен метален блясък и красиво ореолно светене. Материалите, използвани за направата на надписа, са качествени и с гаранция за дълга и безпроблемна експлоатация. Надписът Kensol ще радва почитателите на марката дълго време със своето сияние. Буквите неслучайно са монтирани на стената зад касата на магазина – там купувачите на известната марка дамско облекло, изчаквайки да платят сметката си, заглеждат надписа и усещат стила на бранда.

Едновременно сияещи и икономични

button_savemoneyЗа осветяването на обемните букви са използвани икономична серия светодиоди. За обемни букви с тези размери led осветлението е единственият начин надписът да бъде светещ. Диодите са малки и се монтират много бързо и лесно. Яркостта им е съизмерима с тази на луминисцентните лампи, а по отношение на икономично светене нямат конкуренция сред съвременните технологии.