Фирма за строителна механизация и дейности Мони-Б наскоро ни потърси за брандирането на свой автомобил, който да промотира компанията. За целта предпочетоха семпъл дизайн, изпълнен с рекламни надписи от фолио.

Стикери от 3M фолио декорираха автомобила на Мони-Б

Тъй като автомобилната реклама често се вижда за кратко време, изписаните рекламни послания трябва да са ясно и точно представени. Логото с името на компанията е акцентирано с най-едър шрифт, както и основните направления с дейността й. Контактните данни са по-дребни, но идеално четими. Рекламните надписи са апликирани от всички страни на автомобила, за да се виждат от всички посоки и да рекламират успешно бизнеса на фирма Мони-Б.

За изпълнението на тази външна реклама за автомобили използвахме висококачествено фолио за режещи плотери 3M Scotchcal 50 в сигнален оранжев цвят. То ще гарантира отлична издръжливост и перфектен вид на рекламата на фирмения автомобил, който за дълго време ще презентира компанията и то без почивен ден.

Гаранция за качество и дълготрайност

Като 3M оторизиран производител, Медия Дизайн гарантира за качеството на всеки облепен автомобил. Нашите опитни професионалисти са квалифицирани и познават отлично материалите на 3M, заради което е сигурно, че клиентите ни получават идеално брандирани автомобили.


Клиент: Мони-Б


Дата: Февруари 2023 


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив