Фирма Новиз АД откри модерна складова база в с. Труд. Новата сграда с разгъната застроена площ 2500 кв. м и e пpeднaзнaчeна дa oбcлyжвa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa зa пoлиeтилeнoви oпaĸoвĸи нa Hoвиз. Направени са инвестиции в нoв мoдepeн мaшинeн пapĸ c цeл paзшиpявaнe нa ĸaпaцитeтa и acopтимeнтa нa пpoизвoдcтвoтo.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването и инсталирането на рекламни графики от фолио върху фасадата на обекта.

Външна реклама за складова база Новиз

За създаването на рекламните надписи от фолио за складовата база на Новиз в село Труд, използвахме висококачествено самозалепващо каст фолио – 3M Scotchcal 80 в червен цвят. То е подходящо за повърхности със сложни 3D кривини и за приложения, изискващи високо качество и дълъг срок на експлоатация на открито. За такъв тип фолио, апликацията върху „сандвич“ панел не представлява никакво затруднение.

Надписи от фолио – надеждна и трайна реклама

Когато разполагате с голямо празно пространство върху обекта си, можете да го обособите в реклама на Вашия бизнес. Рекламна агенция Медия Дизайн има над четвърт век опит в създаването на различни видове външна реклама. Що се отнася за надписи от фолио, материалите с, които работим са надеждни и трайни. Доверяваме се на американската компания 3M, която с годините се е превърнала в символ на високо качество.


Клиент:  Новиз АД


Дата:  Декември 2017


Гаранция: 


Град: с. Труд