Japan Tobacco International е една от водещите тютюневи компания в света. Стъпва на българския пазар през 2005 година. От тогава насам държи високи позиции и успява да посрещне нуждите на своите многобройни клиенти на територията на цялата страна. За тях от рекламна агенция Медия Дизайн изработихме несветеща винилна реклама.

Алуминиеви профили за устойчиви инсталации

Неведнъж сме залагали на алуминиеви профили за изпълнението на различни рекламни изделия. Те са изключително здрави и устойчиви и безспорно осигуряват дълъг живот на рекламата. Тяхната конструкция не се променя с времето и не се влияе от никакви метеорологични промени. За да се съобразим с дизайна на обекта, боядисахме профилите в черно. Това придаде на инсталацията стил и елегантност.

3M Panagraphic III – винилни платна с безброй възможности

За рекламната графика избрахме винилно платно 3M Panagraphic III  за директен широкоформатен печат.

3M Panagraphic винилни платна са изключително гъвкави и лесни за монтаж. Въпреки това, след като веднъж са поставени, те не се отпускат или свиват при промяна на температурните стойности или при влага. Структурата им е подсилена с капронови нишки, което осигурява допълнителна здравина и устойчивост. Тези качества ги правят напълно подходящи за дългосрочни рекламни инсталации. Освен всичко, те са с перфектна покривност на печата. Това позволява създаването на ефектни и разнообразни графики, с които нашите клиенти да привличат по-голям интерес към своя бизнес или услуга. А най-голямото им предимство се крие във възможността за изработване на реклами с неограничен размер.

Изпълнена по този начин, рекламата е не само подходяща за дълъг период от време, но и остава напълно непроменена през този период.


Клиент:  Japan Tobacco International


Дата:  Март 2010


Гаранция: 3 години


Град: Варна